by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Geitenkaas met honing van Soignon

De geschiedenis van deze geitenkaas begon in 1895, in een klein dorpje van Deux-Sèvres in Frankrijk.

80 geitenhouders richtten samen een zuivelfabriekje op aan de voet van het beekje de Soignon. Nu ruim 130 jaar later zijn ze nog steeds een begrip met de authenticiteit en knowhow van weleer.

De geitenmelk bevat weinig lactose en is rijk aan nutriënten.

Geitenkaas is een heel gezond product zowel voor groot als klein. Voor de liefhebbers van geitenkaas verwijs ik graag naar hun mooie inspirirende website: https://www.soignon.fr/

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.