Food Inspiration Days

by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Perzik-abrikoos azijn (Oil & Vinegar)

Friszoete toets

Deze perzik-abrikoos azijn van Oil & Vinegar is gemaakt van 10% geconcentreerd perzik sap en 25% abrikozenpulp. De smaak van deze geweldige azijn creëert een friszoete toets in je gerecht!

De azijn past zeer goed bij venkel, maar kan een verrassend accent zijn op een witte kool – of andere salade. Deze azijn is licht zoet door de toevoeging van het fruit maar heeft zeker ook een fris-zuur kantje. Je kan de zurige smaak milderen door wat sap van mandarijn. Je kan de azijn ook combineren met een zachte geitenkaas of gorgonzola. Probeer het zeker ook eens bij gegrilde perziken, peertjes of walnoten. Een verrassing in de mond.

Bij Oil & Vinegar vind je nog vele andere mooie producten uit diverse landen. De winkels zijn een streling voor het oog en doen je dromen van vakantie of heerlijke zuiderse gerechten. Het blijft leuk om hun diverse delicatessen uit te proberen en je eigen gerechten hiermee op te pimpen.

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mijn Favoriete Recepten

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.