by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Ravioli Ricotta spinazie van Altoni

Heerlijk verse pasta

Altoni Pasta specialiseert zich in het maken van hoogstaande ambachtelijke pasta voor de professionele chef.

In het oude atelier aan de Pothoekstraat in Antwerpen, startte de Italiaanse Altoni in 1993 met het maken van verse pasta voor lokale restaurants.

Het recept van toen ligt nog steeds aan de basis van de hedendaagse Altoni Pasta.

Deze verse pasta is een absolute klassieker in de Italiaanse keuken. De combinatie met Ricotta en spinazie is dan ook heerlijk.

Dit is maar één van hun specialiteiten.

Het loont de moeite om een kijkje te nemen op hun website voor het uitgebreide assortiment aan verse pasta’s. www.altoni.be

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.