by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Rookolie Finca ‘La Barca’

Een nieuwe dimensie van smaak

Deze gerookte Arbequina olijfolie uit Spanje wordt gemaakt van vers geperste “extra vergine” olijfolie, traditioneel gerookt op eikenhout in een proces dat vijftien dagen duurt. De productie is beperkt en elke fles is verzegeld met was en genummerd. Bij het proeven van dit product proef je een hele nieuwe ervaring van aroma’s en geuren. Deze olijfolie past goed bij vis- en vleesgerechten, maar ook zeker bij gegrilde groenten, sauzen en soepen.

Gebruik het in kleine hoeveelheden om je gerecht een bijzondere ‘finishing touch’ te geven. Heerlijk!

Dit Spaans bedrijf heeft nog andere fijne delicatessen zoals de beroemde smoked paprika. Het loont de moeite om eens een kijkje te nemen op hun website. https://fincalabarca.com/

Rookolie La Barca

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.