Food Inspiration Days

by Johan Grosemans

Search
Close this search box.
Hobbykok Traiteur Johan Grosemans

Nothing brings people together like good food

Johan Grosemans

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mijn naam is Johan Grosemans, een #foodie in hart en nieren en reeds jaren een gepassioneerd hobbykok.

Ik ben woonachtig in de oudste stad van België: Tongeren. Een stad die op cultureel en culinair vlak héél wat te bieden heeft.

In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan smaakvol eten bereiden. Mijn keuken is dan ook mijn geliefde plaats.

Nieuwe gerechten creëren is voor mij dé max en daarna heerlijk samen met familie of vrienden gezellig tafelen.

Zelf wordt ik geïnspireerd wanneer ik ga eten in één van de vele culinaire restaurants in eigen land, maar ook in landen zoals Nederland, Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. De aangeboden gerechten zijn vaak ware kunstwerken en een pure verwennerij voor de smaakpapillen.

Maar ook uit kookboeken haal ik inspiratie. Ik probeer steeds mijn eigen versie van een bestaand gerecht te bedenken door extra ingrediënten toe te voegen of nieuwe bereidingstechnieken toe te passen. Daarnaast hou ik er van om nieuwe combinaties uit te proberen, nieuwe producten te ontdekken om zo unieke smaakvolle gerechtjes op tafel te toveren. Al jarenlang krijg ik van vrienden en kennissen opmerkingen zoals “Hoe heb je dat gemaakt?”, “Kan je ons dat receptje bezorgen?”, “Je zou beter een kookboek uitbrengen”,… Zij vinden nu een antwoord in deze foodblog.

Als jullie ook van de eerlijke, lekkere en pure keuken houden en op zoek zijn naar heerlijke smaakcombinaties en oogstrelende presentaties van gerechten die niet al te moeilijk te bereiden zijn, waar de smaak primeert en die net dat tikkeltje anders dan anders gepresenteerd zijn, dan wil ik mijn “Food Inspiration Days”-recepten graag met jullie delen.

Omdat ik graag met seizoensproducten werk zal ik tweemaal per maand één van mijn succesreceptjes op mijn blog en sociale media delen.

Hopelijk kunnen mijn recepten jullie bekoren, beleven jullie evenveel kookplezier in de keuken als ik, en kan ik jullie met deze “Food Inspiration Days” inspireren.

– Johan Grosemans

Johan Grosemans