by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Culinaire tips

Bij het lezen van onze recepten zal je vaak onderaan het recept ‘CULI-TIPS’ zien staan. Vaak gaat dit over unieke producten die wij gebruiken om culinair te koken en een unieke twist geven aan onze gerechten. Musthaves die voor de “umami”-smaak zorgen en waar ik uiteraard graag mee werk.

Misschien ben je in één van onze gerechten zo een culinair ingrediënt tegen gekomen. Op deze pagina kan je meer info vinden bij die culi-tip. Je vindt er een handig overzicht met alle culinaire producten die wij gebruiken om heerlijk smaakvol te koken.

Pan Carasau

Pan Carasau is een ultradun krokant brood afkomstig uit Sardinië. Pane carasau heeft een lange houdbaarheid en was

Lees meer...

Licor 43

Toetsen vanille & karamel Licor 43 is een helder gouden en werelberoemde Spaanse likeur. De exacte samenstelling van

Lees meer...

Edamame

Verfijnde umami smaak Edamame zijn eigenlijk jonge, groene sojabonen die nog in hun peul zitten. In de Aziatische

Lees meer...

Papadum

Lekker crispy Een papadum is een lichte, dunne, krokante Indiase cracker. Wordt gemaakt van linzen-, kikkererwten en rijstmeel.

Lees meer...

Guanciale

Verfijnde umami smaak Guanciale is Italiaans spek gemaakt van varkenswang. Guancia is namelijk Italiaans voor wang. Het spek

Lees meer...

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.