by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Bittersweet Symphony • Burrata

Een orkest van smaken

Ingrediënten

4 Personen

Klaar in 20"

Bereidingswijze

Spoel de jonge bladspinazie en leg deze aan de kant.

Snij de mandarijntjes à vif. (in partjes en zonder de witte velletjes)

Meng in een steelpannetje de olijfolie, honing, look, het korianderzaad en het sap van 2 uitgeperste pompelmoezen.

Kruid het geheel met peper en zout en laat tien minuutjes doorkoken.
Deze dressing kan zowel lauw-warm als koud geserveerd worden. 

Assembleer je bord met de salade van spinazie en mandarijnpartjes. Leg hierop de gescheurde burrata. 

Doe de dressing hierover en werk af met tomato red curry crumble en enkele blaadjes basilicum. 

PRODUCT-TIP: De burrata van Galbani is heerlijk smeuïg en overal verkrijgbaar

CULI-TIP: De crispy tomato red curry crumble is van Topp’d

WIJNTIP: Herdado d’Esporao Alentejo – wit (heerlijke Portugese kwaliteitswijn)

Recept afdrukken

Ga je het recept uitproberen? Laat het ons weten en gebruik #johangrosemans of tag @johangrosemans

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.