Krokante toast • paté grand-mère
Lunchbreak in de zon
Ingrediënten
- 4 sneden van 1,5 cm zuurdesem roggebrood
- 4 afgestreken el Tierentynmosterd
- 400 gr paté grand-mère (Dierendonck)
- 4 gemarineerde zoetzure augurken
- 12 gele Amsterdam uitjes
- enkele blaadjes rode en groene mosterdsla
- enkele korenbloemetjes en bieslookbloemetjes
4 Personen
Klaar in 15"
Bereidingswijze
Toast de 4 sneden roggebrood in de oven gedurende +/- 5 min. op 170°C.
Was ondertussen de mosterdsla.
Halveer de Amsterdam uitjes en snij de zoetzure augurken in schijfjes.
Bestrijk de krokante toast met Tierentynmosterd. Leg hierop de paté grand-mère.
Dresseer met de augurken, uitjes en mosterdsla.
Werk tenslotte af met de koren- en bieslookbloemetjes.
PRODUCT-TIP: super smaakvolle, romige paté grand-mère van slagerij Dierendonck kan je eveneens vinden in Tongeren bij Rok 4.
CULI-TIP: dit heerlijke artisanaal zuurdesem roggebrood kan je vinden bij Brijosh in Tongeren.
Recept afdrukken
Ga je het recept uitproberen? Laat het ons weten en gebruik #johangrosemans of tag @johangrosemans