by Johan Grosemans

Search
Close this search box.

Krokante toast • paté grand-mère

Lunchbreak in de zon

Ingrediënten

Toast paté grand mere

4 Personen

Klaar in 15"

Bereidingswijze

Toast de 4 sneden roggebrood in de oven gedurende +/- 5 min. op 170°C.

Was ondertussen de mosterdsla.

Halveer de Amsterdam uitjes en snij de zoetzure augurken in schijfjes.

Bestrijk de krokante toast met Tierentynmosterd. Leg hierop de paté grand-mère.

Dresseer met de augurken, uitjes en mosterdsla.

Werk tenslotte af met de koren- en bieslookbloemetjes.

PRODUCT-TIP: super smaakvolle, romige paté grand-mère van slagerij Dierendonck kan je eveneens vinden in Tongeren bij Rok 4.

CULI-TIP: dit heerlijke artisanaal zuurdesem roggebrood kan je vinden bij Brijosh in Tongeren.

Recept afdrukken

Ga je het recept uitproberen? Laat het ons weten en gebruik #johangrosemans of tag @johangrosemans

“Nothing brings people together like good food”

Hou je van kokkerellen? Ben je ook een hobbykok en nodig je graag vrienden uit voor een gezellig en culinair etentje, maar ontbreekt het je soms nog aan inspiratie?

Dan kan deze foodblog jou wellicht inspireren.

Mis nooit een recept!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept rechtstreeks in je inbox.